Tekući projekti 2015 preduzeća Grekodom Development

 Tekuća 2015. godina je veoma dinamična, postoji dosta planova i projekata koji su u procesu projektovanja ili izgradnje. Slede neki od njih:

 

Kompleks dvospratnih kuća je u toku izgradnje u naselju Skioni, mnoge od njih su već prodate. Postoje za prodaju neke parcele zemljišta koje su već u izgradnji (kod objekta je 2197).

 

U toku je i izgradnja projekta u Moles Kalivesu, Halkidiki. Sva projektna papirologija je spremna, očekuje se građevinska dozvola.

 

Dokumentacija projekta se izrađuje za izgradnju kuće na ostrvu Krit. Planirana je izgradnja 2 sprata iznad zemlje i jednog u podrumu, bašte, dela za rekreaciju, roštilj i izgradnja bazena.

 

U istom pravcu radimo na projektu u Haniotiju: restoran, koji je već dobio građevinsku dozvolu. Kompletna rekonstrukcija zgrade će biti izvršena, novi projekat je napravljen. Fasada zgrade je promenjena, svi radovi na poboljšanju restorana i prostora oko njega će biti izvršeni.

 

Kompleks kuća u naselju Siviri je u fazi razvoja i dobijanja građevinske dozvole.

 

Zaključili smo ugovor za kompletno renoviranje hotelskog kompleksa na ostrvu Evija.

 

Visok kvalitet i profesionalno obavljanje svih vrsta radova se obezbeđuje korišćenjem savremenih tehnologija, preciznim izborom upotrebljenih materijala na objektima, praćenjem svih faza projekta i efikasnosti rukovodstva.

Prijava za Newsletter