VIP Usluge

VIP usluga na aerodromu  “Makedonija”, Solun, Grčka.

Greekodom Development Company nudi širok spektar visoko kvalitetnih usluga sa ciljem da zadovolji potrebe svojih klijenata.

VIP usluga na arodromu Makedonija, Solun:

Po dolasku:

-Naši klijenti će biti dočekani u avionu I lično vozilo će ih odvesti na aerodrom.

-Član našeg osoblja će biti pratnja VIP klijentu pri prolasku kroz graničnu kontrolu I preuzimaju prtljag. Na njihov zahtev, nakon preuzimanja prtljaga,  klijenti takođe mogu posetiti I VIP deo za rekreaciju.

 

Pri odlasku:

-Ekspres check in

-VIP deo za rekreaciju I odmor (udobne fotelje, besplatan internet, novine I časopisi, sobe za pušenje, besplatna pića)

-Ekspresna granična kontrola, kao I lično vozilo koje će odvesti klijenta dirketno do letelice. Naše osoblje će biti pratnja klijentu kroz graničnu kontrolu.

Širok spektar usluga naše kompanije garantuje nenadmašan kvalitet Vašeg puta u Grčku sa ciljem kupovine nekretnine.

Pored navedenih usluga, naše osoblje će Vam ponuditi dodatne usluge I asistenciju u rešavanju bilo kakvih organizacionih problema, uključujući I organizovanje izleta I obilazaka sa iskusnim I visoko kvalifikovanim vodičima, rezervaciju letova, iznajmljivanje automobila I drugih vozila, širok izbor hotela I sl.

Izbor Greekodom Development kompanija Vam garantuje vrhunski kvalitet usluga koje će zadovoljiti sve Vaše zahteve I želje, I Vaš put će rezultirati ne samo potpisivanjem ugovora o kupovini nekretnine, već I trajnim I najsvetlijim utiskom koji će na Vas ostaviti poseta Grčkoj.

 

Prijava za Newsletter