Obilazak nekretnina u Grckoj

Razgledanje nekretnina

Usluga razgledanja nekretnina se može organizovati kontaktiranjem predstavništva Grekodom Development-a u Grčkoj i drugim zemljama. Možete razgledati nekretnine u kategoriji po vašem izboru (stan, kuća, vila, itd.) ili različitim kategorijama (zemljište, vile, stanovi i luksuzne nekretnine) da biste dobili sveobuhvatne informacije o kupovini nekretnine u Grčkoj. Naši stručnjaci će vas detaljno informisati o svim odabranim nekretninama, konsultovati vas o registraciji nekretnina, porezima, dodatnim uslugama. Ova usluga se mora rezervisati unapred radi temeljne pripreme saradnika za obilazak nekretnina.
Pre početka razgledanja, klijent je u obavezi da potpiše ugovor sa kompanijom o pružanju posredničkih usluga.

Cena usluge:

  • Usluga razgledanja nekretnina za grupu od 1-4 osobe iznosi 80€ (uključuje transfer automobilom, pratnju predstavnika kompanije, demonstraciju nepokretnosti i okoline). U slučaju kupovine nekretnine, ova sredstva će biti vraćena klijentu.

Obilazak nekretnina u Grčkoj

Za naše klijente, prema individualnim zahtevima organizujemo i posebne programe za razgledanje nepokretnosti. Cena ovakve vrste programa varira u zavisnosti od izabrane avio-kompanije, broja dana boravka u zemlji, kategorije hotela, broja učesnika na putovanju, vrste kopnenog prevoza itd.
 
Po pojedinačnim zahtevima, programi razgledanje nekretnina se može organizovati helikopterom, kao i na jahti.
 
Detaljnije informacije možete dobiti od predstavnika kompanije.

Prijava za Newsletter