Ulaganje u nekretnine u Grčkoj 2024 . Poslovno ulaganje u stambene nekretnine

Investiranje u nekretnine u Grčkoj je jedan od najprofitabilnijih vidova investiranja. To se uglavno odnosi na nekretnine koje se nalaze u primorskim oblastima kao što su poluostrvo Halkidiki i ostrva, jer je Grčka prva i najpoznatija po svom jedinstvenom tirkiznom moru i zlatnim plažama koje su nagrađene od strane EU sa “Plavom zastavom” za svoju bezbednost i čistoću. To objašnjava činjenicu da imovina koja se nalazi na samoj obali mora, u blizini popularnih rekreativnih oblasti privlači najviše pažnje.

Želimo da Vam ponudimo da učestvujete u dugoročnim i kratkoročnim investicionim projektima u velikom i malom obimu. Svaki projekat je razrađen na osnovu detaljnog istraživanja tržišta i na velikom iskustvu naših partnera koji su dobili pri implementaciji velikih investicionih projekata u Grčkoj.

Glavne faze investiranja u Grčkoj:

-          Istraživenje tržišta nekretnina

-          Kupovina zemljišta (pod uslovom da dozvoljen razvoj projekta na zemljištu)

-          Pregled zemljišta, projektovanje planova i razvoj specifikacije, uključujući i mapiranje servisnih linija. Pribavljanje potrebnih dozvola od lokalnih organa za gradnju

-          Početna faza izgradnje

-          Igradnja kuće i završetak radova

-          Prostorno planiranje i poboljšanje. Eliminacija mogućih nedostataka.

Investiranje u izgradnju nudi sledeće prednosti:

-          Niski troškovi

-          Većina projekata se van planski prodaju i mogu se plaćati u ratama

-          Cena skače proporcionalno sa završetkom projekta. To objašnjava činjenicu da kupci koji su potpisali ugovor o kupoprodaji u početnoj fazi izgradnje će platiti manje od onih koji kupe u kasnijoj fazi, a profit može dostići i 20%

-          Objekat koji se nalazi na prvoj liniji odmah do mora, sa nijednim drugim objektom da blokira pogled na more, je siguran da će biti popularan kod potencijalnih kupaca.

Voleli bi smo da pozovemo investitore, buduće vlasnike nekretnina i druge poslovne ljude da učestvuju u našim zajedničkim razvojnim i građevinskim projektima.

Prijava za Newsletter