Grekodom Taxi

Grekodom Taxi je nova usluga koju naša kompanija nudi svojim klijentima.

Grekodom Development nudi svojim klijentima širok spektar usluga i vidu prodaje nekretnina, izgradnje, razvoja, kao i celokupnog održavanja imovine.

Pored toga, Grekodom Development je pokrenuo novi servis, VIP taksi za svoje klijente koji su kupili nekretninu od naše kompanije.

Tako da možete lako da pozovete taksi,  sve što treba je da pošaljete raspored putem e maila (service@grekodom.gr) ili da pozovete +302310-591-431 

Pozivanjem ovog broja, naručivanje je besplatno, klijent plaća samo cenu samog puta. Cene usluga Grekodom taksija su 20 % niže od drugih taksija.

Ova nova taksi služba omogućava našim klijentima da lako planiraju svoj put, da plate manje, a da ne brinu o jezičkim barijerama. Takođe možete koristiti ovu uslugu  i ako želite da dođemo do aerodrome u Solunu i da Vas odvezemo do bilo kog mesta u Grčkoj.

Širok spektar usluga koje Grekodom Development pruža, garantuje našim klijentima prijatan i bezbrižan boravak u Grčkoj, a naše kompletno osoblje je spremno da pruži svestranu podršku. Kada koristite naše usluge, možete biti sigurni u nenadmašan kvalitet istih, i vaše putovanje u Grčkoj će rezultirati ne samo kupovinom imovine po veoma razumnim cenama, već ćete imati i divne utiske.

Prijava za Newsletter