Završeni Projekti Kompanije Grekodom Development

Realizovali smo niz projekata kao što su:

Rekonstrukcija hotelskog kompleksa. Napravljen je novi projekat rekonstrukcije i modernizacije, fasada zgrade je promenjena. Izvršen je velik broj radova na sanaciji unutrašnjosti, uređenja prostora, izgradnje bazena i poboljšanja zemljišta.

 

Kompleks dvospratnica u naselju Skioni je izgrađen  i vlasnicima je isporučen ključ u ruke. U nekima od njih obavljeni su različiti radovi od izbora nameštaja i sve potrebne opreme do uređenja zelenih površina.

 

Završena je i izgradnja jednospratne kuće sa podrumom u Olimpik Rivijeri. Ključevi su dostavljeni vlasnicima.

 

Projekat izgradnje sauna sa džakuzijem i hamamom je kreiran I realizovan uz ugradnju sve specijalne opreme.

 

Rekonstukcija i arhitektonsko replaniranje u radnim objektima I kancelarijama. U prostorijama kompanije Grekodom Development napravljena je kompletna rekonstrukcija, izvršeni su svi radovi na poboljšanju dizajna.

Centralna kancelarija u Solunu

 

Kancelarija u Katerini

 

Stvoren je dizajn za neke projekte prikazane u nastavku, obavljene su usluge odabira nameštaja, tekstila, posuđa i ostalih neophodnih stvari da bi se opremila kuća.

 

Podrška pripremi, izradi i implementaciji građevinskih radova u stanovima, gde je sprovedeno mnogo posla: nastao je projekat, izvršeno je arhitektonsko replaniranje, izolacija zidova I podova, električni radovi I hidraulika, vodovod je instaliran. Tokom izgradnje korišćeni su najkvalitetniji materijali I savremena tehnička rešenja, da bi se obezbedila sigurnost I udobnost na najvišem nivou.

Prijava za Newsletter