Avionske Karte

Grekodom Development nudi svojim klijentima širok spektar usluga u sferama kao što su prodaja imovine, izgradnja i razvoj u Grčkoj. Zadovoljstvo naših klijenata je naš glavni prioritet. Vođeni takvim principima, ne želimo da se ograničavamo samo na imovinska pitanja, već pružamo klijentima pružamo pomoć u slučaju bilo kakvog problema vezanog za imovinu. Kao deo ove politike, našim kupcima nudimo servis za rezervaciju letova.

Osoblje naše kompanije će Vam pomoći da pronađete najbolji plan puta za Grčku, a mi ćemo Vam ponuditi širok izbor letova kojima upravlja Mouzenidis Travel, vodeći Grčki turoperator koji sarađije sa avio kompanijama kao što su Ellinаir, Astra Airlines, VIM-Avia, Aeroflot, Rossiya, Orenair, Urals Airlines, S7, MAU, Khors Air Company, Belavia i drugi.

Turistička agencija Mouzenidis Travel, nudi svakodnevno preko 100 letova iz više od 35 gradova zemalja Komonvelta i Evropskih gradova koji imaju dolazke na različitim Grčkim aerodromima.

Pružićemo Vam sve potrebne informacije uključujući:

  • Redovne i specijalne tarife
  • Raspored letova
  • Slobodna mesta na svakom od letova
  • Dodatne usluge i specijalne ponude aviokompanija

U zamenu za vaše poverenje, Grekodom Development vam garantuje neuporediv kvalitet usluga, koje pružamo u najkraćem mogućem roku po veoma povoljnoj ceni.

Našim klijentima koji kupe nekretninu preko Grekodom Development a, nudimo 5% na letove koje bukirate preko nas.

Prijava za Newsletter