3D Modeliranje I Vizualizacija

Razvoj savremenih tehnologija pomoglo je da proces projektovanja građevinskih projekata bude jeftinije i lakše, ali čak i vrlo precizan crtež ne daje priliku da vam verno predstavi ono što ćete videti tokom demonstracije budućeg objekta na ekranu pomoću trodimenzionalne grafike.

Da bi se shvatilo kako će arhitektonski projekat zadovoljiti vaše potrebe, pre početka njegove primene treba da vidite objekat. Trodimenzionalna vizualizacija omogućava povećanje kvaliteta i tačnosti preliinarnog modela dizajna. Moći ćete da detaljno pregledate objekat i date objektivnu procenu. Ovo pomaže sprečavanju eventualnih grešaka i nedostataka, zbog činjenice da trodimenzionalni model mnogo lakše možemo da popravimo nego postojeći objekat.

 

Profesionalno izveden model obezbeđuje kvalitet i efikasnost projekta. Najnoviji grafički programi omogućavavaju simuliranje vašeg budućeg doma u detalje i uzimaju u obzir karakteristike građevinskih materijala.

 

Trodimenzionalni model kuće se razvija nakon konačne skice plana. U ovom trenutku možete videti kuću sa bilo kog ugla bez ograničenja i dobiti pun utisak o arhitekturi objekta. Nakon toga prelazimo na finalnu vizualizaciju: teksture, svetlost, zelenilo, okolne objekte, ljude, vozila i sl. Sa 3D grafikom možete videti kako će izgledati određeni materijal ili objekat iznutra ili spolja, i da se procene prednosti i mane pre izgradnje ili popravke. Buduća konstrukcija je predstavljena klijentu sa svih stran i uglova, svaki detalj se može posmatrati, po noćnom ili dnevnom svetlu.

 

Sa neograničenim mogućnostima novog softvera 3D vizualizacije, mi stvaramo ne samo visok kvalitet i realne slike vašeg budućeg doma, već i video zapise sa efektom animacije, zvuka, različitih vremenskih uslova, sve do najmanjih detalja.

Prijava za Newsletter