Selekcija Nekretnina

Grekodom Development Company Vam pruža mogućnost da saznate više detalja o nekretninama koje nudimo, koristeći jednostavan filter na našem sajtu! Sada je odabir nekretnine u Grčkoj,koja odgovara Vašim željama, stvar sekunde!

Na sajtu kompanije, dostupna je opcija selekcije nekretnina, na osnovu najpopularnijih parametara:

-Tip imovine (apartman, kuća, mezoneta, vila, parcela, hotel, poslovna imovina, ostrvo)

-Region Grčke

-Udaljenost od mora

-kvadratura

-prosečna vrednost nekretnine

 

Možete kontaktirati naše stručnjake u kancelarijama u Rusiji ili u centralnoj kancelariji u Solunu (Grčka). Osim toga, naše kvalifikovano osoblje je uvek spremno da komunicira sa Vama u odeljku za pomoć putem instant poruka na našem sajtu (online konsultanti) ili putem e-maila.

Koristeći naše online usluge, ne samo da ćete dobiti odgovore na Vaša pitanja, već ćete imati i priliku da izaberete idealnu nekretninu u Grčkoj. Takođe, Grekodom Developement Company nudi specijalne programe, osmišljene za naše goste, koji žele da pregledaju izbor nekretnina u Grčkoj. Usluga provere nekretnine može se ugovoriti kontaktirajući predstavništva u Rusiji, Ukrajini, Belorusiji, Kazahstanu, Moldaviji, Rumuniji, Letoniji, Srbiji, Bugarskoj i u drugim zemljama CIS i Evrope, ili tokom Vašeg odmora direktno u hotelu.

Usluga provere uključuje pregled 2-5 objekata na da, odabranih po Vašoj kategoriji (apartmani i kuće), ili različitim kategorijama imovine (parcela, kuća, mezoneta, apartman ili vila).

Dajući prednost uslugama naše kompanije, možete biti sigurni da ćete dobiti najbrži mogući odgovor na bilo koje pitanje vezano za nekretnine u Grčkoj, i sasvim sigurno, nabolji tretman naših klijenata.

Grekodom Developement Company garantuje našim klijentima najviši kvalitet usluge!

Prijava za Newsletter