7 razloga zbog kojih bi trebalo investirati u Solun

  1. Rastuće tržište nekretnina: Solun je jedan od najvećih gradova u Grčkoj koji se najdinamičnije razvija. To znači da je potražnja za nekretninama u toj regiji u stalnom porastu, što može dovesti do povećanja vrednosti vaše investicije tokom vremena.
  2. Infrastruktura i razvoj: Solun ima odličnu infrastrukturu uključujući saobraćajnu mrežu, zdravstvene, obrazovne i kulturne institucije. Ovo čini grad atraktivnim za stanovnike i investitore, što doprinosi stalnom rastu cena nekretnina.
  3. Turizam i atrakcije: Solun je popularna turistička destinacija sa bogatim kulturnim nasleđem i znamenitostima. Ovo privlači mnoge turiste i  stvara potrebu za iznajmljivanjem smeštaja i pruža vlasnicima nekretnina mogućnost da ostvare prihod od sektora turizma.
  4. Stabilnost tržišta: Uprkos finansijskoj krizi i nestabilnosti u globalnoj ekonomiji, nekretnine u Solunu pokazuju stabilan rast i dugoročnu održivost. Ovo čini ulaganja u nekretnine u gradu veoma interesantnim  za one koji traže sigurno mesto za očuvanje i uvećanje  svog kapitala.
  5. Politička stabilnost: Grčka je članica Evropske unije i zemlja sa stabilnom političkom situacijom. Ovo predstavlja povoljno okruženje za ulaganja u nekretnine, jer Vlada nastoji da stvori klimu pogodnu za poslovanje i privuče strane investitore.
  6. Prinosi od zakupa: Solun je veliki univerzitetski grad sa mnogo studenata i mladih stručnjaka, što garantuje veliku potražnju za nekretninama za iznajmljivanje. Ulaganje u nekretnine za iznajmljivanje može doneti stabilan prihod od zakupa, posebno ako kupujete nekretninu u blizini univerziteta ili oblasti koje su popularne među studentima.
  7. Tržište ugostiteljstva u  razvoju: Solun je poslednjih godina postao popularna destinacija za međunarodne konvencije, konferencije i poslovne događaje. Ovo privlači poslovne ljude koji traže udoban i zgodan smeštaj tokom svog boravka. Kupovina nekretnine za kratkoročni zakup za takve goste može biti unosan izvor prihoda.


Sve u svemu, Solun nudi mnoge prednosti investitorima u nekretnine, uključujući stabilno tržište, rastuću potražnju za iznajmljivanjem, razvijenu infrastrukturu i političku stabilnost. Solun je odlično mesto za ulaganje u nekretnine. Slobodno istražite dobre ponude  ponude u regiji Soluna:

1/ Prodaja - Stan 38 m² u Solunu - 75 000 € (Rentabilnost: 5,90 %)

 

2/ Prodaja - Stan 54 m² u Solunu - 90 000 € (Rentabilnost: 6,00 %)

 

3/ Prodaja - Stan 50 m² u Solunu - 70 000 € (Rentabilnost: 5,10 %)

4/ Prodaja - Stan 88 m² u Solunu - 80 000 € (Rentabilnost: 6,00 %)

 

Prijava za Newsletter