Agenti za nekretnine će vam pomoći da iznajmite ili date u zakup nekretninu u Grčkoj i na Kipru

Agenti za nekretnine će vam pomoći da iznajmite ili date u zakup nekretninu u Grčkoj i na Kipru

      • Iznajmljivanje u Grčkoj važno je pitanje za mnoge ljude koji planiraju da se presele u ovu prelepu evropsku zemlju. Za rešavanje ovog problema potreban je specijalista, jer je                   većina agenata specijalizovana za kupovinu i prodaju nekretnina. Ako planirate da iznajmite kuću, stan ili studio, vredi se obratiti kvalifikovanom agentu specijalizovanom za                     iznajmljivanje nekretnina.

Agent za nekretnine će pronaći najbolju opciju za izdavanje:

  • Konkurencija na tržištu nekretnina u Grčkoj i na Kipru je veoma jaka pa su usluge agenata za nekretnine povoljne za zakupca. Stručnjaci za izdavanje imaju pristup opsežnim informacijama u poređenju sa podacima koje možete pronaći na internetu. Povrh svega, agenti za nekretnine imaju i informacije o nekretninama koje ne nalaze na uobičajenim kanalima oglašavanja.
  • Agent za nekretnine može pregovarati kako biste postiglli što nižu cenu zakupa. Ako zakupac ima negativnu kreditni izveštaj, agent za nekretnine može ubediti zakupodavca da pristane na garantni depozit. U mnogim slučajevima agent za nekretnine pomaže u potpisivanju mesečnih ugovora sa zakupodavcem nakon isteka jednogodišnjeg ugovora.

 

Agenti za nekretnine su svesni tržišnih cena

     • Kvalifikovani agent za nekretnine mora imati iskustvo n alokacijama i u regijama koje klijenta zanimaju. Takav stručnjak može proceniti preciznu vrednost nekretnine i utvrditi                    optimalnu cenu zakupa.

Agencija za nekretnine će detaljno analizirati sve parametre nekretnine: površinu, objekte, lokaciju

     • Gore navedene karakteristike treba uporediti sa karakteristikama drugih kuća i stanova na traženoj lokaciji (poređenje se obično vrši između 3-4 nekretnine). Nakon toga agent za            nekretnine donosi zaključak o optimalnoj ceni zakupa. Cilj specijaliste je da pomogne zakupodavcu da izvuče maksimalnu korist od izdavanja. Istovremeno, cena zakupa ne bi                  trebalo da pređe tržišnu cenu, u suprotnom će nekretnina „visiti“ na tržištu nekoliko meseci.

Pronaći kvalifikovanog agenta koji radi u oblasti nekretnina znači ostvariti svoj san o udobnom životu u Grčkoj i na Kipru. Ako ste vlasnik nekretnine, možete je isplativo iznajmiti.

Prijava za Newsletter