Izgradnja kompleksa Bomo Nikiti u Grčkoj se odvija prema planiranim rokovima

Izgradnja kompleksa Bomo Nikiti u Grčkoj se odvija u skadu sa planiranim rokovima. Izgradnja naselja Bomo Nikiti Apartments u Grčkoj je jedan od najmodernijih projekata koji su se pojavili poslednjih godina na tržištu nekretnina u Grčkoj.

Sam kompleks Bomo Nikiti se sastoji od 38 stambenih jedinica i nalazi se na primorju, u popularnom turističkom mestu Nikiti, na Sitoniji, Halkidiki. Sam projekat se sastoji iz tri odvojene građevine, a svaka građevina iz stanova različite veličine, struktire i rasporeda.

Projekat Bomo Nikiti Apartments se ističe i adekvatno zamišljenom infrastrukturom. Ona će obuhvatati dečije igralište, bazen i prostor za zabavu i druženje. Enterijer samih apartmana je dizajniran u neutralnim tonovima i sa ergonomskim rasporedom. U izgradnji i opremanju su korišćeni materijali visokog kvaliteta, koji su u skladu sa najzahtevnijim evropskim standardima.

Realizacija projekta je poverena kompaniji Grekodom Development, delu Mouzenidis Grupe, koja na projektu sarađuje sa investicionom građevinskom kompanijom Bomo Residence. Napominjemo da se sa izgradnjom počelo 15/03 ove godine, kada su započeli zemljani radovi. Na tok i rokove izgradnje nije uticala čak ni pandemija virusa Covid-19.

Uprkos karantinu, koji se poklopio sa fazom aktivne izgradnje kompleksa, nije se stalo sa radovima i oni su nastavljeni ubrzanim tempom. Zbog svega toga, radovi na betonskoj konstrukciji triju lamela (A,B,Γ) su okončani u najkraćem mogućem roku. Radovi na betoniranju tla, kako bi se ojačalo tlo su već započeli, kao i izgradnja bazena i radovi na istalacijama.

Spoljni i unutrašnji zidovi na lamelama B i Γ su u potpunosti podignuti. Pošeli su i radovi na vodovodnim, kanalizacionim i električnim instalacijama. Na lameli Γ počela je i izgradnja krovne konstrukcije.

Radovi na pokrivanju i izolaciji krova su zakazani za septembar, a uskoro se planira i popločavanje spoljnih površina. U te svrhe biće korišćeni matrijali italijanske kompanije Karema-Marazzi. Pločice su već dopremljene na gradilište i očekuju da budu postavljene.

Radovi se odvijaju prema planiranim rokovima. Završetak projekta se očekuje da bude krajem maja 2021. Kupovina apartmana u ovom kompleksu je odličan izbor, bilo da se radi o investiciji ili kupovini za lične potrebe i boravak tokom cele godine. Nepokretnosti u Grčkoj su svakako uvek tražene.

Trenutno je investiranje u nekretnine u Grčkoj jdna od najatraktivnijih vidova nvestiranja. Grekodom Development nudi čitav spektar profesionalnih usluga u vezi sa izgradnjom u Grčkoj. Od pripreme i idejnog rešenja do same izgradnje i završnih radova.

Prijava za Newsletter