Nekretnine - Kriaritsi

Nekretnine - Kriaritsi

Naselje Kriaritsi se nalazi na obali poluostrva Sitonija, u živopisnom okruženju, sa predivnim panoramskim pogledom. Privlači pažnju svojim prirodnim lepotama, prelepim pogledom na Egejsko more, šumovita brda Sitonije, mističnu obalu planine Atos, na živopisno ostrvo Lemnos, Agios Efstratios i Sporade.

Plaže

Poluostrvo Sitonija je poznato po besprekornim peščanim plažama, a Kriaritsi oblast je jedna od najlepših mesta za odmor.  Preko 6.5 km, bez šljunka, krupnog kamenja i algi. Lokalne peščane plaže su bezbedne i komforne za odmor. Plaže se sastoje od velikih i malih uvala sa živopisnim stenama iznad vode. 

Klima

Zastupljena je mediteranska klima sa blagim i kratkim zimama i letima,  za razliku od južnog dela zemlje koje karakterišu visoke temperature. Povoljan geografski položaj poluostrva, morski povetarac, ravna površina i šuma čine ovo mesto izuzetno privlačnim. Zbog ekološke situacije, razvijenih sistema vodosnabdevanja, kanalizacije, bioloških tretmana, nisu primećeni komarci i drugi insekti u Kriaritsiju.

Naselje

Naselje Kriaritsi se idealno uklapa u pejzaž, naglašavajući jedinstvenu  prirodnu lepotu. Posebna pažnja je posvećena pristupu moru i plažama. Razvijena infrastruktura ne stvara štetan uticaj na životnu sredinu.

Zemljište

Svaka parcela ima površinu od 500 m2 i dozvolu za gradnju kuće površine 120 m2, podruma 120 m2. Sve parcele imaju pristup dvosmernom asfaltnom putu i mogućnost povezivanja (uz odgovarajuću građevinsku dozvolu) nezavisnim sistemima za vodosnabdevanje (za piće i tehničko snabdevanje), kanalizacionoj, električnoj i telekomunikacionoj mreži. Svi placevi imaju pogled na more i planinu Atos. Udaljenost od obale varira od 20 do 600 m.

Kupovina nekretnina u Kriaritsiju

Kupovina nekretnina u Kriaritsiju je profitabilna i sigurna investicija. Bez obzira na ekonomsku situaciju u vašoj zemlji, investicija u nekretnine ne samo da čuva vaš kapital, već vam može doneti i profit. Ukoliko u bliskoj buidućnosti ne planirate izgradnju objekta možete preprodati zemljište jer cene imaju tendenciju rasta iz godine u godinu. Ponuda kompanije „Grekodom“ sadrži preko 2.000 nekretnina širom Grčke. Kontaktirajte našu kompaniju  „Grekodom“, a naši iskusni agenti pomoći će vam da izaberete nekretninu  iz vaših snova.

 

 

Prijava za Newsletter