Nekretnine u Kavali - slikoviti grad Egejskog mora

 

Nekretnine u Kavali- slikoviti grad Egejskog mora

 

Kavala (Neapolis još iz vremena apostola Pavla) je jedan od najvećih gradova koji se nalaze na obali Egejskog mora. Udobne kuće meštana se grade na takav način da odozgo nalikuju amfiteatru uokvirenom u svetlo-plave vode mora. Rustična kultura, elegantna arhitektura i Grčka kuhinja poznata po bogatom ukusu i mirisnim aromama su tri magneta za privlačenje turista i investitora iz celog sveta.


Kavala ima veoma važnu ekonomsku vrednost. Postoje veliki tržni centri, zanatske radnje, skladišta duvana, proizvodni pogoni i visoko kvalifikovani butici. Sve ovo je u skladu sa asfaltiranim stazama autentičnim ulicama, mermernim zgradama, šarenim ružama i orhidejama, pravoslavnim kapelama i drevnim muzejima. Najveći značaj u Kavali ima legendarna vizantijska tvrđava.


Nekretnine u Kavali: ulaganje u turizam


Kupovinu nekretnina u Kavali čine pored atraktivnog grada fantastične plaže kao odlična prilika za investiciju u profitabilna preduzeća turizma. Plaže Kavale (Rapsani, Batis, Kalamitsa, Perigali, Ammolofi) imaju plave zastavice za čistoću i udobnost koju nude putnicima.


Imati nekretninu u Kavali je prilika da se brzo dobije povraćaj investiranog i izgradnja i uspešan poduhvat u turističkoj industriji ulaganja.

 

Nekretnine u Kavali imaju niz značajnih prednosti:
• Slobodne komercijalne i vrhunske osobine
• Razvijena infrastruktura, uključujući i napredne tehnologije objekata
• Povoljni uslovi koje pruža grčka vlada stranim investitorima
• Šansa za poslovanje u razvijenoj evropskoj zemlji
• Pristupačne cene zemljište i nepokretnosti
• Relativno lak povraćaj uloženog


Nekretnine u Kavali nude visoke stopu likvidnosti. Ako želite da kupite stan, vilu, ili čak hotel pre početka turističke sezone izaberite Kavalu. Ovaj grad ima veliki potencijal za organizaciju, uspostavljanje i uspešan razvoj preduzeća u turističkoj industriji.


Stambene nekretnine u Kavali: boravišna dozvola uz izgradnju kuće iz snova


Skoro svi turisti koji su nekada posetili Kavalu i koji su odlučili da kupe stambenu nekretnina u Grčkoj biraju ovaj grad. Šetalište koje je osvetljeno tokom večeri sa više desetina svetla i svetlećih reklama i to je ono što ima najveći utisak na turiste. Ovo je mesto gde su sve ulice nalik uskim potocima koji se šire u suprotnim pravcima, a svaka ulice u različitom pravcu.


Ako se kaže da svi putevi vode u Rim tako sve ulice Kavala dovode do planine Simvolos, do samog vrha planine koja je od izuzetnog vizantijskog značaja izgrađena u srednjem veku.


Autentična atmosfera uskih ulica i objekata koji hipnotišu i očaravaju turiste koji žele da kupe stanove, vile i manje kuće u tom predivnom mestu. Izuzetno bogat kulturni život će vas zabavljati u godinama koje dolaze. Kupite mali komad Grčke i otvorite srce za razne kulture i tradicije.


Vlasnici nekretnina u Grčkoj imaju pravo na vizu za više ulazaka koji im omogućava da ostanu u Grčkoj za period do 180 dana u godini. Ako je vrednost kupljene nepokretnosti prelazi iznos od 250.000 evra vlasnik ima pravo da podnese zahtev za boravišnu dozvolu po pojednostavljenoj proceduri. U ovom slučaju, ne samo vlasnik imovine nekretnina u Grčkoj nego i njegov bračni drug, deca i oba roditelja imaju pravo da dobiju boravišnu dozvolu koja važi 5 godina.


Po prijemu boravišne dozvole koja važi 5 godina dobijate automatski mogućnost da živite u zemlji do 365 dana godišnje, dobijate mogućnost za kupovinu automobila sa grčkim tablicama i slobodno putujete u EU. Takođe, omogućen Vam je upis dece u najbolje škole i univerzitete u Grčkoj kao i u bilo kojoj drugoj zemlji u EU.


Posedovanje kuće, vile, stana ili doma u grčkom gradu Kavala će otvoriti čitav niz mogućnosti za vas. Ako ne planirate da živite u Grčkoj trajno možete iznajmiti svoju imovinu čime sebi omogućavate redovan prihod u evrima.


Zaposleni u kompaniji Grekodom pomoći će Vam da izaberete savršenu imovinu koja će postati Vaš vlastiti raj na moru. Ukoliko želite da kupite komercijalnu nekretninu u cilju razvijanja preduzeća u turističkoj industriji naši stručnjaci će Vam pomoći u sastavljanju profitabilanog biznis plana uz minimiziranje potencijalnih rizika i razumevanje poreskog sistema.

Prijava za Newsletter