Nekretnine na ostrvu Krf . Prodaja i iznajmljivanje kuća, stanova , vila i vikendice

Krf (ili Kerkira) je jedno od najpopularnijih ostrva u Grčkoj i mnogo je voljen kod turista i ljubitelja blagog Grčkog leta. Ono je dugačko 60 km i leži paralelno sa kopnenim delom Grčke obale, i on predstavlja odličan izbor za Vaš odmor. Ne tako davno je postalo popularno i kod ljudi koji bi provodili ovde vreme i tokom cele godine. Kupovina nekretnine na Krfu je najbolji izbor ako želite da se skrasite ili ako volite da provedete Vaš odmor ovde.

Недвижимость на острове Корфу

Krf ima dobro razvijenu infrastrukturu i to baš odgovarajuće veličine: niti previše mala, niti previše velika, tako da je bilo koji deo ostrva dobar izbor za kupovinu nekretnine. Sezona kupanja počinje u junu, dok je u septembru more i dalje dovoljno toplo za kupanje. Njegove različite plaže su rasprostranjene duž cele obale, a u unutrašnjosti delovi ostrva su prekriveni maslinjacima i voćnjacima.

Ako odlučite da Grčka bude Vaš drugi dom, obratite se Grekodom Development u, a naši menadžeri će Vam pomoći da odaberete Vaš dom iz snova. Nekretnine na Krfu se u velikoj meri razlikuju u smislu cena, vrsta, udaljenosti od mora i morskih odmarališta.

Недвижимость на острове Корфу

Pored grada Kerkire (prestonice ostrva), potencijalni kupci pokazuju veliko interesovanje za lepa mala morska odmarališta koja se nalaze u različitim delovima ostrva.

Mala živopisna sela pored Kerkire su veoma atraktivna za ulaganje u nekretnine zbog svojih brojnih turističkih mesta i razvijene infrastructure. Sela Dasia, Komeno i Alikes se nalaze na severu Kerkire, a Kanoni i Benices jugu Kerkire. Mesto Mesongi se nalazi na samo 13 km od Kerkire i vrlo je blizu Moraitike, popularnog morskog odmarališta.

Недвижимость на острове Корфу

Severni deo Krfa je veoma slikovit, i to Vam daje razlog da razmislite dobro i o ovom delu Krfa kao potencijalnom mestu za kupovinu nekretnine. Šarmantna obala mora grada Paleokastrica na severo-zapadu ostrva je poznata po svojim srebrnim peščanim plažama. Još jedan u nizu dobrih izbora je mesto Sidari (35km severno od Kerkire) koje se nalazi na zapadnoj obali ostrva, i ono je veoma romantično. Pa što onda nekupiti imovinu ovde?

Недвижимость на острове Корфу

Nekretnine na Krfu Vam omogućavaju da budete ovde u bilo kom periodu godine. Takođe možete uživati u udobnosti i gostoljubivosti Helade, gde leti temperature nisu veće od 28 C a zimi temperatura se ne spušta ispod 10 C.

Prijava za Newsletter